Nieuws

09 januariWat heeft Novex te bieden? Ontdek het op Gorinchem!

Dit jaar neemt Novex wederom deel aan de Auto Prof Vakbeurs – AMT Live in Gorinchem. ”Ook tijdens deze editie willen wij de bezoekers laten zien wat wij met Novex te bieden hebben”, aldus Novex.

Lees meer

19 juniNovex en Tim Coronel verlengen wederom partnership

Novex gaat wederom de samenwerking aan met Tim Coronel. De naam van Coronel is sinds 2011 verbonden aan het merk en ook dit jaar gaan beide partijen weer met elkaar in zee.

Lees meer

04 aprilNovex breidt matenpakket All Season banden uit naar 18 inch

De vraag naar all season banden blijft groeien. Uit verschillende onderzoeken en marktcijfers blijkt dat al enige jaren het marktaandeel in all season banden stijgt. Ook Novex onderkent deze groeiende vraag en speelt hier op in met haar private label Novex door het matenpakket in all season verder uit te breiden met 12 nieuwe maten.

Lees meer

25 januariNovex aanwezig op Auto Prof Vakbeurs Gorinchem

Tijdens de Auto Prof Vakbeurs Gorinchem zal Novex aanwezig zijn. “De Auto Prof Beurs is voor ons een mooie kans om de bezoekers te laten zien wat Novex te bieden heeft”, aldus Novex.

Lees meer

Ons assortiment aan banden

Novex het beste alternatief! Novex is een privémerk van de Van den Ban-groep. Als u geïnteresseerd bent om het merk Novex in uw assortiment op te nemen, neem dan contact met ons op via: info@novexbanden.nl

© Copyright 2018 novexbanden.nl / Design: Sfa Print