News

19 juniNovex en Tim Coronel verlengen wederom partnership

Novex gaat wederom de samenwerking aan met Tim Coronel. De naam van Coronel is sinds 2011 verbonden aan het merk en ook dit jaar gaan beide partijen weer met elkaar in zee.

Read more

04 aprilNovex breidt matenpakket All Season banden uit naar 18 inch

De vraag naar all season banden blijft groeien. Uit verschillende onderzoeken en marktcijfers blijkt dat al enige jaren het marktaandeel in all season banden stijgt. Ook Novex onderkent deze groeiende vraag en speelt hier op in met haar private label Novex door het matenpakket in all season verder uit te breiden met 12 nieuwe maten.

Read more

25 januariNovex aanwezig op Auto Prof Vakbeurs Gorinchem

Tijdens de Auto Prof Vakbeurs Gorinchem zal Novex aanwezig zijn. “De Auto Prof Beurs is voor ons een mooie kans om de bezoekers te laten zien wat Novex te bieden heeft”, aldus Novex.

Read more

28 juliNovex prominent aanwezig op Gamma Racing Day 2016!

Op 6 & 7 augustus wordt het grootste autosport evenement van Nederland gehouden: de Gamma Racing Days op het TT circuit in Assen. Ook zal Novex prominent aanwezig zijn tijdens dit weekend.

Read more

Our wide range of tyres

Novex the best alternative! Novex is a private brand of the Van den Ban Group. If you are interested in taking on the Novex brand into your product range, please contact us at: info@novexbanden.nl

© Copyright 2017 novexbanden.nl / Design: Sfa Print