Nieuws overzicht

08 februariNieuwe aanwinst in ons assortiment: All Season LT

Met trots kondigen wij een uitbreiding aan in ons assortiment. De nieuwe aanwinst is de Novex All Season LT voor bestelwagens. Met de komst van dit nieuwe profiel is ons aanbod in all season banden compleet.

Al bijna 10 jaar maakt de All Season voor personenwagens, succesvol deel uit van ons assortiment. Vanaf nu bieden wij óók een krachtig en duurzaam light truck profiel. Wij spelen met deze uitbreiding goed in op de groeiende vraag naar all season banden in de markt.

Wat de All Season LT biedt:
Dit nieuwe profiel biedt goede prestaties onder veeleisende omstandigheden en in alle weertypes. De sterke staaldraadconstructie van de band zorgt voor een lange levensduur. Kortom: een band waar je op kunt rekenen. Daarnaast draagt de All Season LT het M+S en 3PMSF-symbool, wat inhoudt dat deze band erkend is als winterband.

De All Season LT is beschikbaar in maar liefst 12 populaire LT maten in 15 en 16 inch (195/70R15C t/m 225/75R16C).

Wat wij bieden: 
Wij beschikken over een totale range in zomer-, winter- en all season banden bestaande uit meer dan 200 maten. Daarnaast bieden wij een goede beschikbaarheid en uitgebreide dealerondersteuning. Wij zijn continu in beweging, ook op het gebied van ons professionele, selectieve dealernetwerk. Binnen ons bestaande dealernetwerk hebben wij nog ruimte voor nieuwe dealers die, net als wij, staan voor het merk. Bent u geïnteresseerd in het Novex dealerschap? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ons assortiment aan banden

Novex het beste alternatief! Novex is een privémerk van de Van den Ban-groep. Als u geïnteresseerd bent om het merk Novex in uw assortiment op te nemen, neem dan contact met ons op via: info@novexbanden.nl

© Copyright 2019 novexbanden.nl / door DINK