Nieuws overzicht

21 januariGezocht: nieuwe, enthousiaste Novex dealers

Net als voorgaande jaren zijn wij te vinden op de Auto Prof Vakbeurs – AMT Live in Gorinchem. Wij hebben een duidelijk doel voor ogen: ons dealernetwerk verder uitbreiden. Bent u dé enthousiaste dealer waar wij naar op zoek zijn?

Wij zijn trots op de groei die ons merk heeft doorgemaakt. Ook op het gebied van ons professionele dealernetwerk zijn wij continu in beweging. Binnen ons bestaande dealernetwerk hebben wij nog ruimte voor nieuwe dealers die, net als wij, staan voor het merk.

Wat wij bieden?
Het antwoord: kwaliteitsbanden met een goede prijs-kwaliteitverhouding en een zeer uitgebreide range, bestaande uit meer dan 200 maten. Dealers kunnen hierdoor altijd de gewenste zomer-, winter- of all season band leveren voor personenwagens, SUV’s, bestelwagens en caravans/aanhangers. Daarnaast geldt op onze banden een garantieperiode van maar liefst 5 jaar en krijgen dealers regionale gebiedsbescherming. Maar, er zijn meer voordelen.

Bezoek de dealers corner
Op de stand is een speciale dealers corner ingericht waar u kunt ontdekken welke voordelen het Novex dealerschap nog meer heeft. Zo blinken wij uit in uitgebreide, persoonlijke klantsupport. Denk bijvoorbeeld aan een ruim aanbod in custom made POS-materiaal of ondersteuning op on- en offline gebied. Samenvattend: wij bieden onze dealers een totaalpakket, zodat zij zich kunnen onderscheiden.

Naast de dealers corner mag ook de sportieve Nissan 350z (850pk) van onze Novex ambassadeur Tim Coronel niet ontbreken op de stand.

Bent u geïnteresseerd in het dealerschap? Ons enthousiaste Novex team staat op de Auto Prof klaar voor al uw vragen.

Standnummer: L120

DM afbeelding dealers gezocht

 

Ons assortiment aan banden

Novex het beste alternatief! Novex is een privémerk van de Van den Ban-groep. Als u geïnteresseerd bent om het merk Novex in uw assortiment op te nemen, neem dan contact met ons op via: info@novexbanden.nl

© Copyright 2019 novexbanden.nl / door DINK