Nieuws overzicht

09 januariWat heeft Novex te bieden? Ontdek het op Gorinchem!

Dit jaar neemt Novex wederom deel aan de Auto Prof Vakbeurs – AMT Live in Gorinchem. ”Ook tijdens deze editie willen wij de bezoekers laten zien wat wij met Novex te bieden hebben”, aldus Novex.

Het succes van het merk
De kracht van Novex is haar goede prijs-kwaliteitverhouding en het uitgebreide assortiment. Het assortiment bestaat uit zomer-, winter- en all season banden voor PCR, (U)HP en light truck/caravan. De totale range bestaat uit maar liefst meer dan 190 maten! Daarnaast is Novex’ uitgebreide klantsupport een waardevolle toevoeging aan het merk.

Het uitgebreide dealernetwerk
Novex is trots op de ontwikkeling die het merk de laatste jaren heeft doorgemaakt. Het landelijke Novex dealernetwerk breidt zich nog ieder jaar verder uit. De Novex dealers hebben een merk in handen waarmee ze zich kunnen onderscheiden. Het dealerschap brengt vele voordelen met zich mee, waaronder uitgebreide, persoonlijke ondersteuning op marketing & communicatie gebied. Zo biedt Novex haar dealers custom made POS-materiaal en worden de dealers op de dealer locater. Samen met onze dealers willen we de naamsbekendheid van het merk vergroten.

Team Novex staat ook tijdens deze beurs klaar om meer te vertellen over het merk en de voordelen van het Novex-dealerschap. Ook is de stand een unieke kans voor bezoekers om de vernieuwde Nissan 350z (850 pk) van Novex ambassadeur Tim Coronel van dichtbij te bewonderen.

De Novex stand is te vinden op standnummer 220.

Logo Auto Prof

Ons assortiment aan banden

Novex het beste alternatief! Novex is een privémerk van de Van den Ban-groep. Als u geïnteresseerd bent om het merk Novex in uw assortiment op te nemen, neem dan contact met ons op via: info@novexbanden.nl

© Copyright 2019 novexbanden.nl / door DINK