Nieuws overzicht

19 juniNovex en Tim Coronel verlengen wederom partnership

Novex gaat wederom de samenwerking aan met Tim Coronel. De naam van Coronel is sinds 2011 verbonden aan het merk en ook dit jaar gaan beide partijen weer met elkaar in zee.

Succesvolle samenwerking
Tim Coronel is blij met de samenwerking en is heel enthousiast over de banden van Novex: “Voordat onze samenwerking 6 jaar geleden begon, reed ik al op Novex banden tijdens drifshows. Ik was erg onder de indruk van de grip en de mooie rookontwikkeling van de banden, iets wat in de driftsport erg belangrijk is. Ik nam contact op met Novex en we raakten met elkaar in gesprek. Daar rolde uiteindelijk deze mooie samenwerking uit. Ik ben er trots op dat ik mijn naam weer aan het sportieve merk heb mogen verbinden.”

Novex, voegt daaraan toe: “Dankzij Tim’s achtergrond in de driftwereld is de samenwerking vrij logisch. Daarbij staat hij klaar om onze Novex-dealers te ondersteunen tijdens diverse acties en open dagen, waar onze dealers dan ook graag gebruik van maken.”

Novex
Novex biedt een zeer uitgebreid assortiment zomer-, winter- en all seasonbanden met in totaal meer dan 200 maten. Novex is trots op de ontwikkeling die het merk de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. “Wij vinden het belangrijk om met Novex een brede range en een goede prijs-kwaliteitverhouding te voeren. Dit tezamen met ons brede programma, de kwaliteit, het uitgebreide dealernetwerk en onze marketingondersteuning aan dealers, is wat Novex het juiste alternatief maakt.”

Beide partijen kijken uit naar de voortzetting van deze jarenlange samenwerking.

Tim Coronel contractverlenging 2017 uitsnede

Our wide range of tyres

Novex the best alternative! Novex is a private brand of the Van den Ban Group. If you are interested in taking on the Novex brand into your product range, please contact us at: info@novexbanden.nl

© Copyright 2017 novexbanden.nl / Design: Sfa Print