Nieuws overzicht

25 januariNovex aanwezig op Auto Prof Vakbeurs Gorinchem

Tijdens de Auto Prof Vakbeurs Gorinchem was Novex aanwezig. “De Auto Prof Beurs is voor ons een mooie kans om de bezoekers te laten zien wat Novex te bieden heeft”, aldus Novex.

Novex staat voor: kwaliteit, breed assortiment, competitieve prijzen en uitgebreide klantsupport. Het brede Novex assortiment bestaat uit zomer-, winter- en all season banden voor PCR, (U)HP en Light Truck/Caravan, met een totaal matenpakket van meer dan 200 maten.

Uitbreiding all season
De vraag naar 4 seizoenenbanden blijft groeien. Al enige jaren stijgt het marktaandeel van dit type band, blijkt uit verschillende onderzoeken en marktcijfers. Ook Novex speelt hier op in. Al 7 jaar zijn de all season banden te vinden in het Novex assortiment. Begin 2017 breidt het merk de all season range nog verder uit met 12 nieuwe maten, oplopend tot 18 inch. Met deze uitbreiding zal het totaal aantal maten in all season uitkomen op 52. “Onze 4 seizoenenbanden zijn een prima alternatief en het hele jaar door beschikbaar”, aldus Novex. Het Novex all seasonprofiel is tevens te zien in Gorinchem.

Novex-dealers
Novex heeft een landelijk netwerk van dealers die het merk in de markt zetten. Het dealerschap biedt veel voordelen op zoals hoogwaardig communicatiemateriaal en een brede ondersteuning. Het Novex-team staat tijdens de beurs klaar om bezoekers te informeren over de voordelen rondom het Novex-dealerschap.

Novex is trots op de grote ontwikkeling die het merk in de laatste jaren heeft doorgemaakt. “Ons brede programma, de kwaliteit, het uitgebreide dealernetwerk en onze marketinginspanningen werpen hun vruchten af. Novex wordt steeds meer een vraagmerk en dat is exact wat wij willen bereiken.”

De Auto Prof Vakbeurs Gorinchem is de ideale gelegenheid om bezoekers uitgebreid kennis te laten maken met het merk Novex en wat dit merk hen te bieden heeft.

De Novex stand was te vinden op standnummer 255.

Meer informatie over de beurs is te vinden op: http://www.evenementenhal.nl/gorinchem

LogoAutoprof-01

Ons assortiment aan banden

Novex het beste alternatief! Novex is een privémerk van de Van den Ban-groep. Als u geïnteresseerd bent om het merk Novex in uw assortiment op te nemen, neem dan contact met ons op via: info@novexbanden.nl

© Copyright 2018 novexbanden.nl / Design: Sfa Print